Beretta A400 XTREME UNICO

Το κορυφαίο συνθετικό όπλο για κάθε πρόκληση!

null
null
Οι παθιασμένοι Βαλτοκυνηγοί δεν γνωρίζουν όρια και ζουν, για να κυνηγούν σε ακραίες συνθήκες. Τέτοιο πρέπει να είναι και το όπλο τους! Η νέα Beretta A400 Xtreme Unico σχεδιάστηκε, για να μπορεί ο απαιτητικός Έλληνας Βαλτοκυνηγός να απολαμβάνει το κυνήγι στο μέγιστο. Σε μαύρη συνθετική έκδοση ή σε έκδοση Camo Max4, η νέα A400 Xtreme Unico παρέχει άνεση, ισχύ και αξιοπιστία στο υψηλότερο επίπεδο. Τέλεια για όλα τα κυνήγια, μπορεί να ρίξει όλα τα φυσίγγια από τα 24 gr μέχρι τα πολύ ισχυρά Super Magnum των 64 gr. Αξεπέραστος συνδυασμός ισχύος και αντίστασης στη σκουριά, σε συνδυασμό με μέγιστη άνεση, χάρη στο νέο Kick-Off Mega®: συντριπτική μείωση της ανάκρουσης και μείωση της αναπήδησης της κάννης στο μέγιστο βαθμό. Μόνο για ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΥΔΡΟΒΙΩΝ! Νέος υδραυλικός μειωτήρας που εξαλείφει την ολίσθηση ανάμεσα στο κοντάκι και το μάγουλο και μειώνει ακόμη πιο δραματικά την αναπήδηση της κάννης, εξασφαλίζοντας καλύτερο έλεγχο του όπλου μετά από κάθε βολή.
Τρίτος υδραυλικός μειωτήρας που δρα στο δεύτερο στάδιο της ανάκρουσης, κατά τη σύγκρουση του κλείστρου πάνω στη βάση στο τέλος της διαδρομής. Το αποτέλεσμα; Η σχεδόν μηδενική ανάκρουση, η ακόμη μικρότερη αναπήδηση της κάννης και η τέλεια επώμιση. Το σύστημα KICK-OFF® με δύο υδραυλικούς μειωτήρες προσφέρει την καλύτερη επίδοση περιορισμού ανάκρουσης στον κόσμο. Ένα σύστημα, παγκόσμια πατέντα της BERETTA, το οποίο προέρχεται κατευθείαν από την τεχνολογία των αναρτήσεων αυτοκινήτων και ξεπερνά κατά πολύ την απόδοση των λαστιχένιων εξασθενητών του ανταγωνισμού. Για να κατανοήσετε τη διαφορά, σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν, αν οδηγούσατε αυτοκίνητο με αμορτισέρ από λάστιχο! Πλήρης εσωτερική και εξωτερική προστασία από τη σκουριά και τα στοιχεία της φύσης.
Τέλεια για κυνήγι υδροβίων. Όλα τα εσωτερικά μέρη του όπλου έχουν ειδικές επιστρώσεις, για να προστατεύονται από τη σκουριά. Επίσης, όλα τα εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με αέρια ή κινδυνεύουν από σκουριά παράγονται από ανοξείδωτα υλικά ή υπόκεινται σε προστατευτική κατεργασία. Ο υποδοχέας κατασκευάζεται από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Ο αυλός της κάννης είναι χρωμιωμένος. Εννιά εξαρτήματα έχουν μετατραπεί, για να ενσωματώσουν την τεχνολογία AQUA! Η κάννη και ο υποδοχέας προστατεύονται μέσω μιας ειδικής εμβάπτισης, η οποία εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία του όπλου από τη διάβρωση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ακόμη και μετά από 150 ώρες αλατονέφωσης, η κατεργασμένη κάννη αντέχει όλα τα διαβρωτικά στοιχεία. Χάρη σε μια μοναδική παραγωγική διαδικασία διάτρησης βαθιάς οπής, ψυχρής σφυρηλάτησης και διαστολής σε κενό αέρος, το πανίσχυρο κράμα ατσαλιού νικελίου-χρωμίου-μολυβδενίου μετατρέπεται σε μια ασύγκριτη κάννη και αποκτά τα ιδανικά χαρακτηριστικά για την καλύτερη βαλλιστική απόδοση στον κόσμο. Κάννες Beretta τρίτης γενιάς Optima-Bore High Performance® και Optima-Chokes High Performance®: τέλειες κατανομές με μολύβδινα σκάγια, ατσάλινα σκάγια και ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης. Πέλμα εξαιρετικά μαλακό, ελαφρύ και λείο, καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά, το οποίο δεν κολλάει στα ρούχα και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και τέλεια επώμιση.
Αποκλειστικό σύστημα αερίων, πατέντα της Beretta, με περιστρεφόμενο σύστημα κλείστρου, νέο σύστημα τροφοδοσίας, αυτοκαθαριζόμενο κύλινδρο και έμβολο και νέο πιστόνι για ανεπανάληπτες επιδόσεις: 36% ταχύτερος από οποιοδήποτε άλλο ημιαυτόματο. Νέο καπάκι πάπιας που παρέχει τέλειο κλείδωμα σε κλάσμα του δευτερολέπτου με περιστροφή μόνο κατά 60°.

 

Μοντέλο Διαμέτρημα Θαλάμη (mm) Θαλάμη (in) Ρίγα   (mm) Τσοκ Μήκος Κάννης (cm) Μήκος Κάννης    (in) Βάρος (Kg) Βάρος (lb)
A400 Xtreme Unico 12 Unico 70+76+89mm Unico 23/4+3+31/2in Αεριζόμενη 6 mm OC High Performance 66/71/76 26/28/30 3,45 7,6

Λεπτομέρειες, εικόνες, video και τεχνικά χαρακτηριστικά στο www.a400xtreme.gr