Beretta Holding S.p.A.

 

Η Beretta Holding S.p.A. ιδρύθηκε το έτος 1995 και εδρεύει στην Ιταλία, στο Gardone Val Trompia. Είναι η εταιρία χαρτοφυλακίου για το διάσημο ιταλικό βιομηχανικό όμιλο και έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στις 26 εταιρίες που σήμερα συνθέτουν την Όμιλο Beretta, ο οποίος είναι ο αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ελαφρών πυροβόλων όπλων για το κυνήγι, τη σκοποβολή, αλλά και την προσωπική άμυνα.

Από την ίδρυσή της, ο αριθμός των θυγατρικών εταιριών συνεχίζει διαρκώς να αυξάνεται, ως αποτέλεσμα μιας συνετής, διαρκούς επενδυτικής πολιτικής στρατηγικών εξαγορών, η οποία πραγματοποιείται, για να επεκτείνει και να ολοκληρώσει τις προσφορές των προϊόντων του Ομίλου Beretta, με στόχο να εδραιώσει παγκοσμίως την άμεση εμπορική παρουσία και ηγετική θέση του Ομίλου στις αγορές, στις οποίες ο Όμιλος δραστηριοποιείται.

Ο Όμιλος Beretta Holding S.p.A. καθίσταται ένας ολοένα και πιο σημαντικός διεθνής οργανισμός και ένας παγκόσμιος παίκτης στον τομέα του, ως αποτέλεσμα της διαρκούς ανάπτυξης, η οποία έχει οδηγήσει σε μια κατασκευαστική παρουσία και στις πέντε ηπείρους, αλλά κυρίως χάρη στη θεώρηση του κόσμου σαν το φυσικό του χώρο δράσης.

Η Beretta Hellas είναι μια εταιρία της